Kunstnerisk og præcis tatovering på Sjælland

Velkommen til K-ink Tattoo Studio, dit førstevalg for tatovering på Sjælland. Vores erfarne og talentfulde tatovører stræber efter at omdanne din vision til kunst, der taler til din personlige stil og betydning. Vi er stolte over at skabe tatoveringer, der er ligeså varige som de er smukke.

Siden vores opstart i 2004 har K-ink Tattoo Studio været dedikeret til at tilbyde tatoveringskunst i topkvalitet til vores kunder. Vores hyggelige studieomgivelser og engagerede team sikrer, at hver kunde føler sig tryg og velkommen i vores tatoveringsproces.

Vore erfarne Tatovører på Sjælland

Vi hos K-ink Tattoo Studio er stolte over vores hold af dygtige tatovører, hver med deres egen unikke stil og tekniske dygtighed inden for tatoveringskunsten. Vores tatovører arbejder tæt sammen med vores kunder for at skabe individuelt tilpassede tatoveringer, der fuldender deres vision. 

Vi har også specialiserede tatovører, der er eksperter i at dække gamle tatoveringer, samt udføre laserbehandlinger for at fjerne uønskede tatoveringer.

Priser

Påbegyndt time: 1.000 kr.
2 timer 2.000 kr.
3 timer 3.000 kr.
4 timer 4.000 kr.
5 timer 4.500 kr.
6-8 timer 5.000 - 6.000 kr.
Tegne gebyr 500-1000 kr.
Læs mere

Dags-session

Ved booking af en dags-session skal du medregne en halv times frokostpause

Der skal altid tages højde for ændringer i forbindelse med tidsberegninger

Ændringerne kan skyldes at der ofte skal laves de endelige detaljer på selve dagen for din tatovering

Derudover, kan der forekomme ændringer i tidsberegninger på grund af pauser, stencil påføring, eller andet

Tattoo på Sjælland

Stedet for fremragende Tatovering på Sjælland

Som en betroet og velkendt tatoveringssalon på Sjælland, er K-ink Tattoo Studio kendt for vores høj standard for service og kvalitet. Vi leverer unikke tatoveringsoplevelser, og vores tatovører er engagerede i at lave unikke designs, der matcher vores kunders ønsker og stil. I vores salon er kundetilfredshed altid i centrum, og vi stræber efter at sørge for, at alle føler sig godt behandlet.
tatoveringsbutik i københavn
Vores udbud af tatoveringsstilarter og teknikker er bredt, fra traditionelle tatoveringer til realistiske portrætter og farverige aquarelle tatoveringer. Vi støtter dig gennem hele tatoveringsprocessen, lige fra design til pleje efterfølgende, for at sikre en tryg og sikker oplevelse.
Book en tid

Lokation

K-ink

Vi er et tattoo studio placeret ved Langebro. Kontakt os i dag og hør mere hvordan vi kan hjælpe dig!

Åbningstider

MANDAG-FREDAG: 
10.30 -18.00

LØRDAG: 
Efter aftale

SØNDAG: 
Lukket

Kontakt

Telefon: 53538910
Mail: kontakt@k-ink.dk

K-INK TATTOO STUDIO
CVR.: 35681329
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram