1
5
4
3
Tatovører2019-04-15T08:42:45+00:00

Tatovører

Vores tatovører har mange års erfaring i branchen og sørger altid for at holde sig ajour med nyeste tattoo teknikker, stilarter og motiver. Hver tatovør har sit individuelle ekspertiseområder og specialiserer sig inden for forskellige typer tatoveringer. På den måde har vi det bedst mulige udgangspunkt i forhold til at imødekomme vores gæsters ønsker.

Jones
Jones er ejer af K-Ink og dermed shoppens første tatovør. Jones åbnede shoppen sammen med med-ejer og shop-manager Lea. Det altoverskyggende formål er at skabe tattoo-oplevelser, der skiller sig ud i et miljø, hvor kreativitet, kvalitet, personlighed og kommunikation er i fokus.

Jones har med sine 5-6 år i tattoo-verdenen hurtigt gjort faget til en levevej. Tatovering er en drøm og en passion, som han ikke vidste, han havde, der er kommet til virkelighed.
Hans arbejde har gjort det muligt at rejse hele verden rundt for at tatovere folk, der efterspørger hans værker.

Jones går op i små detaljer og finessearbejder, men samtidigt holder han stilen bred. Hos Jones er gæsterne nemlig i fokus, og det er deres ønsker, som skal opfyldes.

Se Jones’ forskellige værker på hans Instagram profil.

Link FacebookInstagram

Gæstetatovører
Udover vores faste tatovør har vi jævnligt besøg af gæstetatovører fra blandt andet Rusland og New Zealand. Vores gæstetatovører har ofte specielle tattoo-områder og kategorier, som de specialiserer sig inden for. De bidrager dermed til, at vi hos K-ink opretholder en bred vifte af ekspertiseområder og viden inden for faget.

Med andre ord er det hos K-Ink kun fantasien, der sætter grænser.

Gæste artister:

 

 

 

 

Coen Mitchell
Facebook | Instagram
 


 

 

 

 
Danz Moko Kauri
Facebook | Instagram
 
 

 

 

 

 
JP Rodrigues
Facebook | Instagram
 
 

 

 

 

 
Roman Ignatenko
Facebook | Instagram
 

 

 

 

 

Aleksandr Noir
Facebook | Instagram